Smörjsystem

LUBE

Hundratals pålitliga och välkända maskintillverkare så som Mazak, Toshiba, Makino, Citizen, Fanuc, Brother och Mitsubishi lägger sitt förtroende hos LHL och LUBEs hela produktfamilj.

LUBE Corporation grundades 1963 i Tokyo, Japan. Med över 50 års erfarenhet har de lyckats etablera sig som ett av de främsta företagen inom sektorn för smörjsystem. Sedan 1998 har AC Maskinservice arbetat tillsammans med LUBE som agent för att tillgodose hela Norden med högkvalitativa produkter inom smörjsystem. Genom sina långa erfarenhet och sitt produktutbud har ett gediget samarbete mellan de två företagen kommit att utvecklats. Läs mer om LUBE

Kontrollventiler, flödesventiler & tillbehör

(Håll muspekaren över en bild för att se artikelnummer och namn).

Fördelningsblock

Filter

Perma

Perma-tec GmbH har sedan uppfinningen och patenteringen utav Perma CLASSIC punktsmörjning 1964 försett kunder världen över med högkvalitativ smörjning. Uppfinningsrikedomen och fokuset på hög kvalité är just det som lett till de framgångsrika produkter de är idag.

Vi erbjuder, genom vårt samarbete med Perma, alla produkter som finns i deras program. Nedan finner du ett mindre utbud av dessa produkter. Kontakta oss för mer information, frågor och beställningar.

Tillbehör

En nyhet hos oss från och med 2018!

"Push-in"-kopplingar i storlekarna 4 och 6 mm. Klarar upp till 65 bar. Tillhörande högtrycksslang går även att beställa från oss.